Service & Mission statement

Magma An American Boating Icon for Over 40 Years


  "Het is de Missie van Magma om het plezier van de watersport ervaring te vergroten door maritieme producten te leveren, ontworpen, getest en gefabriceerd door watersporters voor watersporters op een milieuvriendelijke manier, tegen “waar voor je geld” prijzen, en om de normen te stellen voor uitmuntendheid in kwaliteit, prestaties en klantenservice."

Opgericht door Jim en Jerry Mashburn, in Long Beach, Californië (USA)  “Het is de Missie van Inno Nautic om producten op het gebied van gas installaties voor de watersport te ontwikkelen en te produceren die de veiligheid, het gebruiksgemak en het comfort aan boord van uw boot verhogen. Als de Europese distributeur van Magma Products is het ons doel om het prachtige assortiment van Magma voor klanten in heel Europa beschikbaar te stellen, en de best mogelijke service en klantvriendelijkheid te bieden."

Opgericht in 1997 door Raoul Vercoelen, in Eemnes, Nederland


Onze service:


 • Wij bieden de best mogelijke en meest complete productinformatie op onze website www.magmagrill.eu.
 • We bieden een volledige garantie van 2 jaar volgens de EU-normen.
 • We houden alle Magma-producten EN reserveonderdelen op voorraad in onze magazijnen en maken ze direct beschikbaar voor onmiddellijke verzending naar heel Europa, Rusland, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika.
 • Wij zijn 24/7 beschikbaar voor service per e-mail op info@magmagrill.eu of info@innonautic.nl. We beantwoorden uw e-mailverzoeken binnen 24 uur.
 • Tijdens West Europese Kantooruren kunt u ons bellen op +31 - (0) 251 83 66 87 voor productinformatie, verzendgegevens of technische ondersteuning.  Ad Broos (C.O.O.)
  M: +31 -(0)6 13 345 175

  Raoul Vercoelen (CEO)
  M: +31 -(0)6 53 846 059


© Inno Nautic BV, 2017